Dieter Torfs

In 2020 vervoegde Dieter Torfs (¬į1987, Tongeren) als advocaat-medewerker het team van Adlex advocaten & bemiddelaars. Hij legt zich voornamelijk toe op het medisch recht en het bouwrecht.

Hij behaalde in 2011 zijn masterdiploma in de Rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven, waar hij zich specialiseerde in het Burgerlijk Recht en het Handels-Economisch Recht. Hij schreef zijn masterscriptie over de afstamming na medisch begeleide voortplanting. In navolging van zijn grote interesse in gezondheidszorg in de brede zin behaalde hij in 2012 een aanvullende master in organisatie en beleid van de gezondheidszorg, eveneens aan de Katholieke Universiteit van Leuven met een masterscriptie over de accreditering van ziekenhuizen. Na zijn studie startte hij zijn loopbaan aan de balie van Leuven in een kantoor gespecialiseerd in het medisch en gezondheidsrecht.

Vervolgens maakte hij de overstap naar de Balie van Limburg waar hij zich kon specialiseren in het aansprakelijkheidsrecht en het administratief recht. Tijdens deze periode volgde hij met succes de opleiding ‚ÄėPermanente vorming getuigschrift Evaluatie Menselijke Schade‚Äô aan de Katholieke Universiteit van Leuven.

Rechtsdomeinen

Publicaties