Onze ervaring,
uw vertrouwen

13

Rechtsdomeinen

35

Adbassadeurs

Werken bij Adlex
Spontane sollicitatie

Adlex advocaten & bemiddelaars is één van de toonaangevende advocatenkantoren in Limburg, met kantoren in Genk en in Bree. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde, bekwame medewerkers en kijken uit naar nieuwe samenwerkingen.

Herkent u zich in onze bedrijfscultuur, bent u communicatief sterk en is rechtsbedeling en bemiddeling een passie? Neem dan zeker contact op. Wij kijken er naar uit om met u het gesprek aan te gaan en te ontdekken hoe uw talenten en competenties een meerwaarde kunnen betekenen voor ons kantoor.

Als student bij
Adlex werken

Waar anders kan u het vak van advocaat het beste leren als on the job.

Heeft u interesse in een zomer- of winterstage of spreekt één van onze vacatures voor een baliestage u aan? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij ontdekken graag samen met u of de advocatuur u ligt en welk rechtsdomein een match is met uw interesses en competenties. 

We doen graag beroep op stagiairs en werven regelmatig nieuwe medewerkers aan via dit kanaal.

Advocaat met een hart voor bestuurs- en omgevingsrecht

Adlex advocaten & bemiddelaars is op zoek naar een nieuwe kracht om het rechtsdomein Omgevingsrecht, Overheidsopdrachten en Overheid en Bestuur te versterken. Al meer dan 40 jaar is Adlex advocaten en bemiddelaars een gewaardeerde juridische partner voor overheden en private vastgoedontwikkelaars.

Je wil werken in een jong en dynamisch team? Je bent probleemoplossend, nauwkeurig en je draagt collegialiteit hoog in het vaandel? Dan kan dit jouw ideale werkplek zijn.

Wij zoeken

  • een Master in de rechten met goede academische resultaten

  • bij voorkeur 2 jaar ervaring als advocaat

  • grote affiniteit met het bestuurs- en omgevingsrecht

  • een vlot communicerende en gemotiveerde teamspeler die zelfstandig kan werken

  • iemand die zich door ingewikkelde juridische vraagstukken en procedures niet laat afschrikken

Herken je jezelf, dan krijg je bij Adlex advocaten & bemiddelaars de kans om te werken volgens jouw ervaring en eigen visie. Er is zeker de mogelijkheid tot specialisatie – al naar gelang je interesse – in stedenbouw, ruimtelijke ordening, handhaving, milieurecht of overheidsopdrachten.

Je zal werken in een hecht, multidisciplinair team van topniveau dat bouwt op specialisaties, jarenlange ervaring en een onvoorwaardelijke inzet. Je ontvangt een competitieve verloning die is aangepast aan jouw ervaringsniveau.

Hebben we een match? Dan hopen wij jou te kunnen verwelkomen. Solliciteer dan snel en aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Sollicitaties worden vanzelfsprekend strikt confidentieel behandeld.