Onze ervaring,
uw vertrouwen

13

Rechtsdomeinen

35

Adbassadeurs

Werken bij Adlex
Spontane sollicitatie

Adlex advocaten & bemiddelaars is één van de toonaangevende advocatenkantoren in Limburg, met kantoren in Genk en in Bree. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde, bekwame medewerkers en kijken uit naar nieuwe samenwerkingen.

Herkent u zich in onze bedrijfscultuur, bent u communicatief sterk en is rechtsbedeling en bemiddeling een passie? Neem dan zeker contact op. Wij kijken er naar uit om met u het gesprek aan te gaan en te ontdekken hoe uw talenten en competenties een meerwaarde kunnen betekenen voor ons kantoor.

Als student bij
Adlex werken

Waar anders kan u het vak van advocaat het beste leren als on the job.

Heeft u interesse in een zomer- of winterstage of spreekt één van onze vacatures voor een baliestage u aan? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij ontdekken graag samen met u of de advocatuur u ligt en welk rechtsdomein een match is met uw interesses en competenties. 

We doen graag beroep op stagiairs en werven regelmatig nieuwe medewerkers aan via dit kanaal.

Groepsfoto Adlex

Master in de rechten
met een passie voor het ondernemings- en vennootschapsrecht

Adlex Advocaten & Bemiddelaars is op zoek naar een nieuwe advocaat-(junior)medewerker  om de rechtsdomeinen ondernemings- en vennootschapsrecht te versterken.  Al meer dan 40 jaar onderscheiden onze teamleden zich door hun persoonlijke betrokkenheid en werken we dicht bij onze cliënten: particulieren, ondernemingen of overheden.