Onze ervaring,
uw vertrouwen

13

Rechtsdomeinen

35

Adbassadeurs

Werken bij Adlex
Spontane sollicitatie

Adlex advocaten & bemiddelaars is één van de toonaangevende advocatenkantoren in Limburg, met kantoren in Genk en in Bree. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde, bekwame medewerkers en kijken uit naar nieuwe samenwerkingen.

Herkent u zich in onze bedrijfscultuur, bent u communicatief sterk en is rechtsbedeling en bemiddeling een passie? Neem dan zeker contact op. Wij kijken er naar uit om met u het gesprek aan te gaan en te ontdekken hoe uw talenten en competenties een meerwaarde kunnen betekenen voor ons kantoor.

Als student bij
Adlex werken

Waar anders kan u het vak van advocaat het beste leren als on the job.

Heeft u interesse in een zomer- of winterstage of spreekt één van onze vacatures voor een baliestage u aan? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij ontdekken graag samen met u of de advocatuur u ligt en welk rechtsdomein een match is met uw interesses en competenties. 

We doen graag beroep op stagiairs en werven regelmatig nieuwe medewerkers aan via dit kanaal.

Advocaten met ervaring

Wij zijn op zoek naar advocaten met ervaring en met een profiel dat past in onze bedrijfscultuur. Onze medewerkers staan garant voor een kwalitatieve en zakelijke dienstverlening aan ondernemingen, overheden, bank- en verzekeringsinstellingen. Deze dienstverlening bestaat uit zowel advies als procedurele bijstand. Beantwoordt u aan volgende criteria, aarzel dan niet en misschien neemt uw carrière een nieuwe wending.

  • Ambitie en zelfstandigheid

  • Teamspirit en een collegiale instelling

  • Sterke communicatieve vaardigheden

  • Een gedreven aanpak die leidt tot een kwalitatieve dienstverlening

  • Goede talenkennis van Engels en/of Frans is een pluspunt

Adlex advocaten en bemiddelaars biedt een aangename werksfeer, een competitief vergoedingspakket en reële doorgroeimogelijkheden.

Sollicitaties worden vanzelfsprekend strikt confidentieel behandeld.