Onze ervaring,
uw vertrouwen

Uw vertrouwen moeten we verdienen, elke dag

We onderscheiden ons in het bijzonder door onze persoonlijke betrokkenheid. We werken dicht bij u. Of u nu particulier, onderneming of overheid bent. Elke advocaat van het team geeft het beste van zichzelf met de drive die u van een goede vriend mag verwachten.

En over kennis of ervaring gesproken: er zijn bij Adlex meerdere medewerkers en partners die actief zijn in de academische wereld. Zo dragen we bij tot de vorming van een nieuwe generatie juristen en houden we de vinger aan de pols. Op die manier zijn we zelf ook een katalysator voor kwaliteit en blijven we toonaangevend.

Groepsfoto Adlex

Standvastigheid & engagement

We zijn een team van sterke persoonlijkheden. Leo Panis, een van de oprichters, was tot 2021 actief binnen Adlex advocaten & bemiddelaars. Hij richtte samen met Freddy Gilkens in 1982 de associatie Gilkens & Panis op, die inmiddels uitgroeide tot het huidige Adlex advocaten & bemiddelaars. Leo Panis was ook 13 jaar lang actief bestuurder bij KRC Genk en de verbondenheid van Adlex advocaten & bemiddelaars met de club is nog altijd zeer groot.

Adlex advocaten & bemiddelaars heeft in de Euregio een stevige reputatie opgebouwd met advocaten die excelleren in hun vakgebied maar vaak ook hun inzet tonen buiten de juridische wereld. 

Duidelijk & correct

Het belang van de rechtzoekende, uw belang dus, komt altijd op de eerste plaats. Adlex advocaten & bemiddelaars maakt dat concreet met deze principes:

  • Deskundige dienstverlening van hoog niveau
  • Inzet op bemiddeling
  • Advies en aandacht voor preventie
  • Duidelijke en coherente dossiers  
  • Heldere prijspolitiek


Met deze bedrijfscultuur zijn we uitgegroeid tot een volwaardig team van specialisten.

Zelfs over de grenzen heen

Adlex advocaten & bemiddelaars is één van de 600 kantoren die deel uitmaken van Eurojuris International, het grootste netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren. Eurojuris is vertegenwoordigd in bijna alle Europese landen en ook op de andere continenten.

In geval van grensoverschrijdende dossiers legt Adlex advocaten & bemiddelaars onmiddellijk contact met het buitenlands kantoor in het specifieke rechtsdomein waarbinnen uw dossier behandeld moet worden.

Meer info op: www.eurojuris.net | www.eurojuris.be

Meer specifiek kan Adlex advocaten & bemiddelaars met zijn NederBelgen-desk, in het kader van het personen- & familierecht, bovendien een gespecialiseerd advies leveren over grensoverschrijdende kwesties voor de Nederbelg, zoals ingewikkelde IPR-vraagstukken in familie- of erfrechtelijke kwesties.

2

Locaties

35

Adbassadeurs

13

Rechtsdomeinen