Ruben Vandenrijn

Ruben Vandenrijn (°1997, Tongeren) is sinds september 2022 lid van de Limburgse balie en maakt sindsdien deel uit van Adlex advocaten & bemiddelaars als advocaat-junior medewerker.

Hij behaalde in 2022 zijn diploma master in de rechten met onderscheiding aan de Universiteit Hasselt, een generalistische opleiding met de focus op het ondernemingsrecht. Voor de aanvang van zijn universitaire studies behaalde hij reeds het diploma bedrijfsmanagement – rechtspraktijk aan de Hogeschool PXL, eveneens met onderscheiding.

Tijdens zijn studententijd heeft hij verschillende projecten/vzw’s opgericht en heeft hij zo een zekere affiniteit gecreëerd met het ondernemerschap en startups. Hij zal deze focus verder ontwikkelen bij Adlex advocaten & bemiddelaars en zich voornamelijk bezig houden met het vennootschaps- en ondernemingsrecht. In zijn vrije tijd geniet hij van bijzondere LP’s uit zijn rijke platenverzameling.

Rechtsdomeinen

kantoor Genk

Grotestraat 122
B – 3600 Genk

info@adlex.be

tel +32 89 32 23 00

kantoor Bree

Bocholterstraat 14
B – 3960 Bree

info@adlex.be

tel +32 89 46 15 62

Volg onze adbassadeurs

Onze adbassadeurs zijn uw belangrijkste vertegenwoordigers en de trouwe verdedigers van uw belangen. Altijd tactvol en loyaal, kordaat als het moet.

Copyright 2022 Adlex – Privacy Policy – created by Hands