Onze ervaring,
uw vertrouwen

Master in de rechten
met een hart voor bestuurs- en omgevingsrecht

Adlex advocaten & bemiddelaars is op zoek naar een nieuwe kracht om het rechtsdomein Omgevingsrecht, Overheidsopdrachten en Overheid en Bestuur te versterken. Al meer dan 40 jaar is Adlex advocaten & bemiddelaars een gewaardeerde juridische partner voor overheden en private vastgoedontwikkelaars.

Je wil werken in een jong en dynamisch team? Je bent probleemoplossend, nauwkeurig en je draagt collegialiteit hoog in het vaandel? Dan kan dit jouw ideale werkplek zijn.

Wij zoeken

• een Master in de rechten met goede academische resultaten
• bij voorkeur 2 jaar ervaring als advocaat
• grote affiniteit met het bestuurs- en omgevingsrecht
• een vlot communicerende en gemotiveerde teamspeler die zelfstandig kan werken
• iemand die zich door ingewikkelde juridische vraagstukken en procedures niet laat afschrikken

Herken je jezelf, dan krijg je bij Adlex advocaten & bemiddelaars de kans om te werken volgens jouw ervaring en eigen visie. Er is zeker de mogelijkheid tot specialisatie – al naar gelang je interesse – in stedenbouw, ruimtelijke ordening, handhaving, milieurecht of overheidsopdrachten.

Je zal werken in een hecht, multidisciplinair team van topniveau dat bouwt op specialisaties, jarenlange ervaring en een onvoorwaardelijke inzet. Je ontvangt een competitieve verloning die is aangepast aan jouw ervaringsniveau.

Hebben we een match? Dan hopen wij jou te kunnen verwelkomen. Solliciteer via chris.schijns@adlex.be en aarzel niet om contact met ons op te nemen.