Onze ervaring,
uw vertrouwen

Master in de rechten
met een passie voor het ondernemings- en vennootschapsrecht

Adlex Advocaten & Bemiddelaars is op zoek naar een nieuwe advocaat-(junior)medewerker  om de rechtsdomeinen ondernemings- en vennootschapsrecht te versterken.

Wil je deel uitmaken van een jong, dynamisch en gespecialiseerd team? Ben je probleemoplossend, nauwkeurig en draag je collegialiteit hoog in het vaandel? Spreekt het je aan om actief te zijn in een kantoor dat zich al meer dan 40 jaar onderscheidt door haar ervaring en de persoonlijke en rechtstreekste betrokkenheid met haar cliënten?

Dan ben jij misschien wel de advocaat-medewerker die we zoeken.

Wij zoeken:

  • een Master in de Rechten met goede academische resultaten,
  • die de baliestage wil aanvatten of reeds tot 5 jaar balie-ervaring heeft, en
  • die een grote affiniteit heeft met en, desgevallend, ervaring in het ondernemings- en vennootschapsrecht, waarbij een Master na master in het Vennootschapsrecht tot aanbeveling strekt,
  • een vlot communicerende en gemotiveerde teamspeler die zelfstandig kan werken,
  • met een goede talenkennis,
  • die een uitdaging ziet in complexe juridische vraagstukken en procedures.


Indien je voldoet aan deze criteria  krijg je bij Adlex Advocaten & Bemiddelaars de kans om te werken volgens jouw ervaring en eigen visie. Ons kantoor bouwde doorheen de jaren erg veel ervaring op die we graag met jou delen. Er is zeker de mogelijkheid tot specialisatie op het terrein – al naar gelang je interesse – en om je via gerichte opleidingen verder te ontwikkelen. Je zal werken in een hecht, multidisciplinair team dat bouwt op specialisaties, jarenlange ervaring en een onvoorwaardelijke inzet. Je ontvangt een competitieve verloning die is aangepast aan jouw ervaringsniveau.

Hebben we een match? Dan hopen wij jou te kunnen verwelkomen. Solliciteer via linda.rogiers@adlex.be  en aarzel niet om contact met ons op te nemen.  Je kan erop rekenen dat jouw sollicitatie confidentieel wordt behandeld.