Vicky Spiridakis

Vicky Spiridakis (°1984, Genk) legt zich voornamelijk toe op het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en bouwrecht. Ze is sinds 2013 als advocaat-senior medewerker verbonden aan het kantoor van Adlex advocaten & bemiddelaars. Ze is geboren en getogen in Genk en voltooide er in het O.L. Vrouwlyceum ook haar middelbare studies Grieks-Wiskunde.

In 2008 studeerde ze vervolgens af als Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven, waarna ze haar stage aanvatte in een middelgroot Limburgs advocatenkantoor en daar een generalistische opleiding genoot. In 2012 behartigde ze de belangen van een burgerlijke partij in het assisenproces ‘De Gifmengster’.

Zij volgde tijdens het academiejaar 2017-2018 een postgraduaat Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht aan de Universiteit Antwerpen (ALLIC) dat zij met grote onderscheiding heeft afgerond. Ze is sinds 2018 verbonden aan de hogeschool PXL in Hasselt waar zij verscheidene rechtsvakken doceerde zoals consumentenrecht, vennootschapsrecht en sociaal recht.

Rechtsdomeinen

Publicaties