Anton Van Aelst

Anton Van Aelst (°1996, Geel) is sinds september 2020 lid van de Limburgse Balie en maakt sindsdien als advocaat-junior medewerker ook deel uit van Adlex advocaten & bemiddelaars. Hij legt zich toe op het arbeidsrecht.

Anton behaalde in 2018 zijn bachelordiploma in de rechten aan de Universiteit Hasselt. In 2020 voltooide hij zijn masteropleiding aan de KULeuven. Tijdens deze masterjaren legde hij de klemtoon op economisch recht en sociaal recht met de major economisch recht en de minor sociaal recht. Omwille van zijn grote interesse in de praktijk volgde hij een alternatief voor de masterproef: het IusStart-traject. Zo stond hij in voor de juridische ondersteuning van Lawren.io, een onderneming gespecialiseerd in juridische chatbots.

Tijdens zijn rechtenstudies ontwikkelde hij ook een voorliefde voor het sociaal recht, dit weerspiegelde zich onder meer in stages bij de Christelijke Mutualiteit en de Sociale Inspectie.

Rechtsdomeinen

Publicaties

kantoor Genk

Grotestraat 122
B – 3600 Genk

info@adlex.be

tel +32 89 32 23 00

kantoor Bree

Bocholterstraat 14
B – 3960 Bree

info@adlex.be

tel +32 89 46 15 62

Volg onze adbassadeurs

Onze adbassadeurs zijn uw belangrijkste vertegenwoordigers en de trouwe verdedigers van uw belangen. Altijd tactvol en loyaal, kordaat als het moet.

Copyright 2022 Adlex – Privacy Policy – created by Hands