Onze ervaring,
uw vertrouwen

Master in de rechten
met een passie voor het verzekeringsrecht en het strafrecht

Adlex advocaten en bemiddelaars is op zoek naar een nieuwe kracht om de rechtsdomeinen Verzekerings- en Aansprakelijkheidsrecht en Strafrecht te versterken. Al meer dan 40 jaar onderscheiden onze teamleden zich door hun persoonlijke betrokkenheid en werken we dicht bij onze cliënten: particulieren, ondernemingen of overheden.

Wil je werken in een jong en dynamisch team? Ben je probleemoplossend, nauwkeurig en draag je collegialiteit hoog in het vaandel? Dan kan dit jouw ideale werkplek zijn.

Wij zoeken

• een Master in de rechten met goede academische resultaten
• bij voorkeur met 2 jaar ervaring als advocaat
• iemand die een grote affiniteit heeft met en ervaring in verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht en strafrecht
• een vlot communicerende en gemotiveerde teamspeler die zelfstandig kan werken
• iemand die zich door ingewikkelde juridische vraagstukken en procedures niet laat afschrikken

Herken je jezelf, dan krijg je bij Adlex advocaten & bemiddelaars de kans om te werken volgens jouw ervaring en eigen visie. Ons kantoor bouwde doorheen de jaren erg veel ervaring op die we graag met jou delen. Er is zeker de mogelijkheid tot specialisatie op het terrein – al naar gelang je interesse – en om je via gerichte opleidingen verder te ontwikkelen.

Je zal werken in een hecht, multidisciplinair team van topniveau dat bouwt op specialisaties, jarenlange ervaring en een onvoorwaardelijke inzet. Je ontvangt een competitieve verloning die is aangepast aan jouw ervaringsniveau.

Hebben we een match? Dan hopen wij jou te kunnen verwelkomen. Solliciteer via linda.rogiers@adlex.be en aarzel niet om contact met ons op te nemen.